Logotip de Adolescents.cat

El millor truc de TikTok si fas servir gomes pels cabells

per Adolescents.cat, el 27 de juny de 2021 a les 08:26

Les gomes dels cabells són les millors amigues dels cabells llargs quan arriba la calor. Ara bé, sovint també ens deixen una marca als cabells i ens les traiem sense gaire cura, sovint estirant-les cap avall i creant una gran tensió als cabells. Sobretot les típiques gomes elàstiques petitones.

TikTok té trucs i tips gairebé per a tot, i també perquè ens traiem les gomes dels cabells sense fer-los mal. Audrey Victoria, usuària de TikTok ha explicat que abans d’utilitzar les gomes de cabells les mulla amb oli capilar o de coco perquè així llisquin fàcilment a l’hora de treure-les i no trenquem els cabells.

 
@audreyvictoria_

The hair damage from these things is unreal 😓 #hairtok #hairhack #hairtip #rubberbandhairstyles

♬ dancin in the dark - xxtristanxo

No es tracta de deixar-les xipes, sinó que simplement quedin més suaus amb l’oli i així poder-les posar i treure de forma més còmoda i respectuosa amb els cabells. Ho hauràs de fer cada cop que les vulguis utilitzar ja que al cap de les hores l’oli s’absorbeix i la goma queda seca i més rígida.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: