Logotip de Adolescents.cat

Les 14 persones LGBT+ més influents del món

per Redacció, el 23 de juny de 2021 a les 06:00
 Al llarg de la història el col·lectiu LGBT + ha anat adquirint la visibilitat que sempre li ha faltat. Gràcies a l'activisme i els altaveus de persones que arriben a més gent, la realitat de la seva existència s'ha manifestat.

Però encara que a dia d'avui segueix havent xifres que indiquen el contrari (en molts països l'homosexualitat està penada, en altres no és legal el matrimoni, hi ha múltiples denúncies d'odi interposades per persones del col·lectiu i fins i tot es produeixen a dia d'avui assassinats de persones trans... Ara bé, a poc a poc es van enderrocant aquests murs que oprimeixen a un sector de la població molt ampli.

Diferents organitzacions, accions i plataformes són les que lluiten actualment per eliminar aquestes situacions. Per això els famosos i celebrities internacionals també exerceixen un gran poder (i tenen una gran responsabilitat) quan parlen de la seva identitat, orientació o la seva expressió de gènere.

Aquests són alguns que ja ho han fet:

 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: