Logotip de Adolescents.cat

Ens hem de protegir del sol des de joves: 5 coses que potser no saps

per Redacció, el 26 de juny de 2021 a les 06:00

Cada any a aquesta època, quan arriba el sol i la calor, renovem els productes de protecció solar i anem a la platja, a la muntanya o a fer qualsevol experiència a l’aire lliure que ens faci exposar-nos a les radiacions solars. El cert és que des d'adolescents hem d'estar informats i saber quines conseqüències tenen les cremades del sol per la pell. 

Hem de tenir sempre present que la pell té memòria, i el que ara ens sembla poc important, potser a la llarga ens pot portar problemes. Per això et deixem 5 consells sobre aquest tema que potser no sabies, i que en molts casos són equivocats o mal entesos.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: