Logotip de Adolescents.cat

L'autora d'un dels vídeos més polèmics de TikTok respon les crítiques

per Redacció, el 17 de juny de 2021 a les 12:24
Si us diem Luisvi, segurament us ve el cap el vídeo que s'ha fet viral aquests dies a Tiktok. A la gravació, es pot veure com la influencer Núria Pajares ensenya a la seva filla el regal que li ha comprat per haver aprovat els exàmens. 

Fins aquí res estrany. La sorpresa arriba quan la filla es posa a plorar d'emoció en veure -en una foto- el regal: un Luisvi, és a dir, un bossa de mà Louis Vuitton.

 
Com us podeu imaginar el vídeo va generar i continua generant polèmica. Molts usuaris acusen la mare de promoure la superficialitat i el consumisme, unes crítiques que ella ha decidit prendre's amb humor. "Jo simplement volia fer un regal a la meva filla i m'és igual el que diguin. De fet, estic responent els memes que veig i felicitant els seus autors", ha assegurat en una entrevista a RTVE. 

A més a més, aquesta setmana, en una acció clarament de màrqueting, Núria Pajares ha mostrat a TikTok el famós Luisvi. Es tracta del model neverfull valorat en uns 1.150 euros. Què en penseu?
 
@nuriapajares

Y este es el bolso 👜 que tanto esperabais ver !! ##viral ##parati ##foryou

♬ sonido original - nuria pajares
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: