Logotip de Adolescents.cat

7 detalls sorprenents de pel·lícules molt conegudes que probablement no sabies

per Redacció, el 17 de juny de 2021 a les 11:18
Hi ha detalls de pel·lícules que ens passen desapercebuts per molt que les haguem vist .Avui us en portem alguns recopilats per usuaris de reddit al fòrum de Movie Details. 

 


Versió sense playbuzz
A la pel·lícula d'Anastàsia, el dibuix que ella li dóna a la seva àvia està basat en un dibuix real de la princesa Anastàsia.

A Star Wars: The Last Jedi, els soldats rebels que veieu a la foto estan interpretats pels fills reals de Mark Hamill, l'actor que dóna vida a Luke Skywlaker.

A les lletres de Brave, s'hi poden veure la Mèrida i la seva mare amagades a la part superior de la B i la E. 

A Zootropia, Mr Big, el cap de la màfia, està interpretat per una musaranya àrtica. El director de la pel·lícula va escollir aquest animal perquè creu que és "el depredador més viciós de la Terra". Aquests mamífers poden arribar a consumir el triple del seu pes i arribar a menjar-se altres musaranyes. 

A la pel·lícula Titanic hi ha una escena on podem veure un nen jugant amb una baldufa. És la recreació d'una fotografia real feta al Titanic el 1912. 

A La La Land hi ha una escena en què el Sebastian i la Mia passen pel set de rodatge d'una pel·lícula romàntica. Els actors que hi podem veure són els dobles de cos de l'Emma Stone i el Ryan Gosling.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: