Logotip de Adolescents.cat

Què és l'orgasme cervical i com arribar-hi?

per Redacció, el 15 de juny de 2021 a les 13:07
Segons la filosofía taoísta, les persones amb vagina tenen 3 "tipus de portes" del plaer: el clítoris, la zona G i el coll de l'úter. D'aquesta última "porta" és precisament d'on prové l'expressió orgasme cervical, un tipus de clímax que s'aconsegueix estimulant la zona del cèrvix i que acostuma a produir una sensació molt intensa i prolongada. 

El cèrvix se situa entre el punt on acaba la vagina i comença l'úter. Et deixem amb una imatge perquè ho vegis més clar. 


 

Per trobar-lo i explorar-lo, les sexòlogues recomanen fer servir els dits i lubricant, per tal que sigui més senzill i còmode. Un cop introduït el dit índex o cor, es tracta de buscar com una espècie de paret al final de la vagina. Allà és on se situa el coll de l'úter. 


Un cop l'hagis trobat, pots fer petits cercles sobre aquesta zona o moure el dit de costat a costat de manera lenta. Si els moviments que fas no et resulten agradables, para perquè perdràs el punt de relaxació necessari perquè es produeixi l'estimulació. Explora el teu cos sense presses fins a notar el punt de plaer. 

Una altra manera d'estimular aquesta zona, és utilitzar algun tipus de vibrador allargat, el qual pot ajudar a arribar a punts inaccessibles amb els dits. Sigui com sigui, com hem comentat, el més important és estar relaxada i gaudir.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: