Logotip de Adolescents.cat

Una influencer de 20 anys pateix un infart després de practicar un perillós repte viral

per Redacció, el 15 de juny de 2021 a les 12:27
La Briatney Portillo, una influecer de 20 anys, va haver de ser hospitalitzada després de practicar el 'Dry-scooping', el perillós repte viral de TikTok que consisteix a consumir suplements energètics en pols abans de començar a fer exercici. 

Segons alguns usuaris de TikTok, aquesta pràctica pot ajudar a tenir més energia i evitar la fatiga posterior a l'entrenament, però els experts assenyalen que és perjudicial per a la salut: pot provocar asfíxia, infarts o pneumònia.


De fet, la jove va haver de ser hospitalitzada d'urgència perquè presentava símptomes d'un atac cardíac després d'haver ingerit el producte. "Vaig prendre'n una cullerada abans de l'entrenament perquè creia que m'aniria bé, però vaig començar a sentir formigueig i picor per tot el cos", explica la noia. 
 
@brivtny

Story time feel free to ask more questions down below I’ll answer them in my next video #fypシ #preworkout


♬ deja vu - Olivia Rodrigo

Alguns d'aquests suplements amb proteïnes contenen fins a 250 mil·ligrams de cafeïna per cullerada, que equivalen a tres vegades la quantitat d'una tassa de cafè. I l'excessiva ingesta d'aquesta substància pot provocar alteracions cardíaques, per tant, molt millor evitar aquest tipus de pràctiques.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: