Logotip de Adolescents.cat

Aquests són probablement els leggins més atrevits de l'estiu: te'ls posaries?

per Redacció, el 15 de juny de 2021 a les 10:53
Rihanna ha tornat a crear debat amb alguns dels productes de la seva marca Savage x Fenty. En concret, la peça de roba que ha cridat l'atenció als usuaris són unes malles amb una obertura a la part del darrere que deixen al descobert el cul. 

De fet, algunes tiktokers ja han posat nom a aquesta tendència: back clivage, és a dir, escot de glutis. Si bé hi ha qui defensa aquest disseny i el troba sexy, també hi ha persones que el veuen absurd i poc còmode. "Qui se'ls posaria per fer esport?" es pregunten alguns usuaris. 


El cert, però, és que en cap cas al web de Savage x Fenty s'indica que siguin una peça esportiva. De fet, a la descripció hi podem llegir: "Leggins per a una nit acollidora". Sigui com sigui, us agraden o no us les posaríeu?
 
@sweet_thaang_

#stitch with @fathermarge #buttcleave #buttcleavage


♬ Castaways - The Backyardigans

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: