Logotip de Adolescents.cat

​5 moments i situacions que disparen l'atracció sexual cap a una persona

per Redacció, el 14 de juny de 2021 a les 14:39


S'ha comprovat que a l'hora de sentir-nos atrets per una persona no només tenim en compte el físic. Hi ha altres elements que també juguen un paper molt important; la situació i el moment. Et posem alguns exemples:

 

Versió sense Playbuzz:

L'estrès
En períodes d'estrès les persones ens tornem molt més receptives a l'hora de sentir-nos atrets -sexualment- per algú. Així que vigileu l'època d'exàmens!

L'olor
L'olfacte és un dels sentits més importants a l'hora de sentir-nos atrets o atraure algú. S'ha parlat molt de les feromones i l'olor corporal que desprenem sense adonar-nos-en —un element bàsic a l'hora de sentir-nos atrets per algú—. No t'ha passat mai que sents una olor determinada i et poses hot recordant algú que t'agrada molt?

La música
Alguns estils de música poden fer que els estímuls d'atracció d'una persona es disparin. Així que si vols que algú es fixi amb tu, intenta que hi hagi música!

La semblança
Tot i que sempre s'ha dit que els pols oposats s'atrauen, també és veritat que les persones que s'assemblen, se senten més atretes. Sobretot si comparteixen gustos, aficions, preferències musicals...

La norma dels 15/5
Hi ha estudis que asseguren que si una persona et toca més de cinc cops durant 15 minuts, és que se sent molt atreta per tu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: