Logotip de Adolescents.cat

Una dona pareix 10 fills, nou rècord mundial

per Redacció, el 10 de juny de 2021 a les 15:19
Gosiame Thamara Sithole. Aquest és el nom de la dona de 37 anys que aquesta setmana ha donat a llum a 10 nadons. El part, per cesària, ha estat en un hospital de Pretòria, a Sud-àfrica, i els set nens i tres nenes que ha tingut es troben en bon estat. 

La doctora Dino Mawela ha afirmat que "es tracta d'una situació molt poc habitual i, normalment, relacionada amb tractaments de fertilitat". Però no és el cas de la Gosiame Thamara, que ha estat un embaràs natural. 


  A més a més, la mare, ha assegurat que s'ha trobat força bé durant tot l'embaràs i que no s'esperava aquesta sorpresa, ja que ha tingut 2 fills més del previst –les ecografies només havien detectat 8 nadons -. 

Aquest part supera el de Halima Cissa, la dona que aquest maig va donar a llum 9 criatures al Marroc. Així doncs Gosiame Thamara Sithole i la seva família tenen un nou rècord mundial.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: