Logotip de Adolescents.cat

Molt debat amb aquesta pregunta que han fet a la selectivitat valenciana: què en penses?

per Redacció, el 9 de juny de 2021 a les 15:16
Si ahir hi va haver polèmica a la selectivitat catalana amb l'examen de castellà, avui n'hi ha hagut a la selectivitat valenciana. Els motius, però, són diferents. Ahir els estudiants es queixaven sobre una pregunta referent a les figures retòriques. Avui, en canvi, els alumnes valencians han mostrat el seu malestar per una qüestió que havien de respondre a l'apartat de "redacció formal": "En què consisteix per a vostè ser patriota?". 

La pregunta estava relacionada amb la lectura d'un text a analitzar, el del periodista de La Razón Vicente Vallés titulat "La estirpe de los equidistantes". 


A l'article, el periodista defensa la Transició espanyola i critica certs polítics, segons ells "exaltats", que promouen l'odi en lloc del respecte. 

Tant el text com la pregunta sobre el patriotisme han sorprès alguns estudiants els quals no esperaven que aparegués un article de contingut polític. Vosaltres què en penseu?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: