Logotip de Adolescents.cat

Per què tothom està dient que aquesta és la sèrie del moment?

per Redacció, el 9 de juny de 2021 a les 10:43
Mare of Easttown és, sense dubte, una de les sèries del moment. Des que es va estrenar a HBO, ara fa unes setmanes, que aquesta ficció policíaca no para de rebre bones crítiques. 

De què va? La sèrie se centra en Mare Sheehan (Kate Winslet), la detectiva d'un petit poble de Pennsilvània que s'involucra de ple en la investigació de l'assassinat d'una adolescent mentre intenta reconduir la seva vida personal. 


Si bé es tracta d'una sèrie d'intriga, on el punt de partida és el crim violent d'una jove, això no vol dir que tota la trama giri entorn d'aquest succés. De fet, un dels encerts de Mare of Easttown és que entrellaça diferents històries i aborda temes complicats, com el suïcidi o les addiccions, sense tabús. 
 

A més a més, cal dir que Kate Winslet fa un paperàs. L'actriu demostra una vegada més que és una de les millors intèrprets de la indústria: et creus el seu personatge des del minut zero i empatitzes amb el seu dolor i alegries. 

En aquest sentit és necessari destacar que l'actriu va defensar durant tot el rodatge que es tractés la feminitat amb naturalitat i no se sexualitzés el cos de les dones. De fet, es va barallar amb el director perquè aquest volia eliminar una escena on es veia la panxa de l'actriu. Tampoc va deixar que la maquillessin "per millorar el seu aspecte" en certs moments de la sèrie i va demanar expressament que la vestissin amb roba informal i còmode. 

En resum, si no l'heu vist, és una sèrie que creiem que val molt la pena, i que es pot veure en un cap de setmana –té 7 capítols d'una hora aproximadament-.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: