Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen les seves experiències més hot

per Redacció, el 12 de juny de 2021 a les 06:00
Com cada dissabte a la nit, arriba una nova edició de les experiències més hot dels adolescents.


 



Versió sense playbuzz

Noi, 15 anys 
Estàvem al sofà de casa meva jo i la meva ex (estàvem junts en aquell moment) i ella es va asseure sobre meu. Jo al cap d'una estona em vaig empalmar i ella, al notar-ho, es va començar a moure refregar el cony per la meva polla. Vaig acabar corrent-me... El millor lio de la meva vida. 

Noi, 17 anys 
Els meus pars tenen un pis a Roses i hi anem a passar l'estiu. Un dia a la piscina comunitària hi havia un veí molt mono i vam començar a parlar així chill i em va caure molt bé. Els meus pares van marxar a sopar i vam anar a menjar alguna cosa. Vam acabar follant a la platja. 

Noia, 15 anys 
Havíem acabat de fer una actuació de teatre i estàvem asseguts per mirar la resta de les actuacions. Ell es va posar darrere meu i em va començar a fer massatges a l'esquena. De cop va començar a baixar i em va acariciar la mà. Me la va agafar, i com que tenia la jaqueta a les cames, me la va posar per sota i em va tocar el cony mentre jo em refregava contra ell. No sabeu lo calenta que vaig posar. 

Noia, 17 anys 
Vam anar el meu grup d'amics a la casa d'una amiga i amb una de les del grup sempre hi ha hagut tensió. Tenim clar que les dues volem però mai hem pogut fer res perquè té nòvio. No va passar res durant la festa però en anar a dormir estàvem les dues en un llit i ella em va començar a fer petons per tota l'esquena (anàvem sense samarreta). La cosa es va animar i vam començar a fer petting al llit. Teníem un altre amic dormint al costat i no es va enterar de res, quin morbo em va donar... 

Noia, 16 anys 
L'altre dia vaig anar a casa del meu nòvio i ens vam començar a lliar molt fort. Va anar baixant fins que en va fer dits i jo una palla. Després ell va marxar a comprar berenar mentre jo em dutxava. Quan va arribar, va entrar dins la dutxa i em va posar el xorro d'aigua prop del cony mentre em feia petons. Em vaig acabar corrent.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: