Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 12 de juny de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 

Versió sense playbuzz

Kate Winslet es va barallar amb el director de la sèrie Mare of Easttown perquè va voler eliminar una escena de sexe on es veia la panxa de l'actriu. Durant tot el rodatge va defensar que els cossos fossin mostrats de manera natural. 

Fa poc es va jubilar Magawa, una rata de Cambodja que va ajudar a trobar desenes de mines antipersona gràcies al seu olfacte. La seva feina va salvar centenars de vides .

Cada persona té una olor única a causa de les feromones excepte els bessons idèntics, que desprenen la mateixa aroma. 

Només set, de les més de 20.00 espècies d'abelles que existeixen, produeixen mel. 

Més del 90% dels estudiants aproven la selectivitat, de mitjana. Així que si aquest any heu fet les PAU, segur que us han anat millor del que creieu ☺


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: