Logotip de Adolescents.cat

Vols ser actor/iu de cine i tv? Aprofita aquest estiu per provar-ho i coneix una de les escoles més potents de Barcelona (sortegem dues inscripcions gratis)!

per Redacció, el 8 de juny de 2021 a les 10:13

La gent ja s'està planificant l'estiu i fins i tot l'extraescolar del curs vinent, i per això no volem que et perdis l'oportunitat de conèixer l'escola d'interpretació per càmera que més ens agrada de Barcelona: l'Estudi Karloff

 Si estàs pensant a formar-te com a actriu, et recomanem la Formació Anual de Joves Karloff. D'octubre a juny, un dia a la setmana (2,5 hores), treballaràs escenes de sèries i pel·lícules, faràs jocs i exercicis d'improvisació, crearàs personatges, descobriràs el món de la publicitat i sobretot, no pararàs de fer rodatges professionals!

Fan classes de dimecres a dissabte (pots triar entre molts grups!), i si vius fora de Barcelona tens temps per poder anar amb transport públic i començar la teva formació a temps.  Però afanya't a reservar plaça, perquè els grups són molt reduïts (màxim 12 persones) i les inscripcions ja les han obert! 
 

 I si prefereixes fer un curs aquest juliol, encara tenen algunes places per l'Intensiu d'Estiu! Pots escollir entre fer 2 setmanes o 4, i tindràs fins a 6 assignatures amb docents diferents per aprendre al màxim amb persones de la teva mateixa edat i experiència (faràs interpretació, training actoral, cos i veu, hª del cinema i rodaràs 2 escenes i 1 monòleg!). 

Alguns dels docents de Joves Karloff són l'Aida Oset (Moebus), la Joana Vilapuig (Polseres Vermelles), la Núria Deulofeu (La Riera) o el Damià Serra (director nominat a premis Gaudí i Goya). 

Pinta bé, eh? Ja t'ho dèiem ;) 

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots GUANYAR UN MES DE CLASSE GRATUÏT! Aprofita aquesta oportunitat! 

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: