Logotip de Adolescents.cat

Cada quant ens masturbem i com ho fem? Això diu un estudi

per Redacció, el 4 de juny de 2021 a les 09:42
L'altre dia us explicàvem que a dia d'avui les persones tenen menys relacions sexuals que els seus avis. Una investigació feta als Estats Units va revelar que el 2010 les persones adultes tenien 9 vegades menys de sexe a l'any que les persones de la mateixa edat a finals dels anys 90. Ara bé, aquesta tendència no es veu reflectida en la masturbació. 

De fet, segons el Baròmetre de l'Autoplaer un 32% de la població es masturba més ara que fa uns anys. I això no és tot, sinó que cada vegada són més freqüents certs hàbits, com ara el d'utilitzar joguines sexuals. 


En total, un 44,5% dels joves espanyols han fet servir vibradors en l'últim any, especialment elles. Un 67% de les noies reconeix que quan es masturba ho fa utilitzant alguna joguina eròtica. Pel que fa als nois, en canvi, aquesta xifra només és del 29%.

Top 30 Satisfyer Pro 2 GIFs | Find the best GIF on Gfycat


Cada quant ens masturbem?

 
Segons recull el Huffington Post, la freqüència de masturbació en parella augmenta amb l'edat i en canvi, disminueix la masturbació individual. Un 64% de les noies de 20 a 30 anys es toquen en solitari almenys un cop per setmana, una xifra que cau fins al 30% entre les dones de 41 a 50 anys. 

Pel que fa als homes, es masturben una mitjana de 156 vegades a l'any, unes tres vegades per setmana, sobretot els joves. 

També hi ha diferències en els orgasmes. Ells asseguren que el plaer els dura entre 4 i 6 segons, mentre que elles poden allargar el clímax entre 7 i 18 segons –uns 10,9 segons de mitjana–.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: