Logotip de Adolescents.cat

L'estrany cas d'una noia de 22 anys que és al·lèrgica a l'aigua: així és el seu dia a dia

per Redacció, el 3 de juny de 2021 a les 14:29
Us imagineu ser al·lèrgics a les vostres pròpies llàgrimes? O a la vostra suor? Això és el que li passa a Tessa Hansen-Smith, una jove nord-americana de 22 anys que en fa 10 va ser diagnosticada amb urticària aquagència. Es tracta d'una estranya malaltia que li provoca erupcions, vermellors i altres símptomes quan el seu cos entre en contacte amb l'aigua. 

Així ho explica ella mateixa al seu perfil d'Instagram @livingwaterless on relata com és viure amb aquesta afectació. "És molt difícil de gestionar", assegura la noia, que pateix lesions a la llengua cada cop que beu aigua i es dutxa el mínim possible per evitar irritacions i descamació a la pell. 


 

De fet, la Tessa assegura que fins i tot "ha de ser transportada pel campus de la universitat" perquè si no arriba amb febre, migranya i erupcions a classe. 

Tot i que es pren medicació, la urticària aquagènica és incurable avui dia i això fa que la Tessa hagi d'anar amb molt de compte. Per exemple, no només es dutxa menys o evita l'activitat física, sinó que procura no menjar aliments que continguin molta aigua, com ara la fruita. Sigui com sigui, tal mostra en el seu Instagram, manté una actitud positiva i intenta sensibilitzar la gent sobre les malalties estranyes, molts cops invisibilitzades.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: