Logotip de Adolescents.cat

Mercuri està retrogradant i així és com t'afectarà durant aquest mes

per Adolescents.cat, el 4 de juny de 2021 a les 08:55
Si t’agrada l’astrologia aquest article és per tu. Com sabràs, i sinó t’ho expliquem, una carta natal és una foto de com estava el cel en el moment que vas néixer. I en aquesta carta hi ha un pilot de variables que donen molta informació sobre la persona. Així doncs, els horòscops són una simplificació i una generalització que no fa justícia a l’estudi de l’astrologia. 

Continuament es van donant diferents moviments al Sistema Solar que impliquen canvis energètics a nivell global i individual. Aquests dies hi ha molta energia removent-se al cel i a més estem en temporada d’eclipsis, és per això que pots sentir que t’estan passant moltes coses fortes que et treuen energia.


Un dels moviments més rellevants del moment és el de Mercuri, que està retrogradant fins el dia 22 de juny. I què significa això? Doncs que durant uns dies es mou més lentament i veient-lo des de la Terra ens dóna la sensació que està anant enrere.

Mercuri simbolitza la comunicació, la ment, les negociacions, comerç… I està retrogradant al signe de Bessons, una constel·lació de l’element aire que significa també la ment, el coneixement i la dualitat.


És per això que amb aquest Mercuri retrogradant és més fàcil que hi hagi malentesos, que sentis que et costa comunicar-te, que et sentis confós/a sobre què vols i què penses… Així doncs ara mateix es recomana pensar amb cap fred i evitar converses delicades, tampoc és bon moment per prendre decisions poc meditades ja que podrien tenir conseqüències negatives. Alhora quan Mercuri retrograda també fallen més els aparells electrònics: falla el wifi, els electrodomèstics, potser no s’envia un missatge important… Paciència!

Així doncs, què podem fer en aquest moment? Dóna espai a la introspecció i la reflexió, sense jutjar. És un període per examinar vells problemes que requereixin acció i resoldre’ls més endavant.

Quins signes se sentiran més afectats per Mercuri retrògrada?



Bessons, Sagitari, Peixos i Virgo ja que són els que tenen punts sensibles en els graus on s’està movent Mercuri ara mateix. Podeu notar més intensament els efectes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: