Logotip de Adolescents.cat

Quines posicions són les millores per a l'estimulació del clítoris?

per Redacció, el 2 de juny de 2021 a les 14:57
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuari d'Adolescents.cat:

Bones, sempre es diu que se sent més plaer si et toques el clítoris mentre estàs tenint sexe amb penetració, ja que és molt difícil arribar a l'orgasme només amb penetració.



Hi ha algunes posicions que facilitin tocar el clítoris? És que a vegades ho he provat i és complicat. Gràcies.

RESPOSTA:


Hola!

A vegades és complicat trobar la manera... però totes aquelles postures on la penetració es produeixi des de darrere, et dóna via lliure perquè puguis estimular-te el clítoris (inclús pot fer-ho la teva parella). A vegades la mateixa postura que adopteu, permet que l'estimulació es realitzi amb el fregament de la panxa de la persona amb la qual estàs mantenint relacions sexuals ;)

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat
 

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí


Fa poc vam publicar un article sobre una de les millors postures per arribar a l'orgasme, segons els experts. Us deixem el link AQUÍ per si us interessa. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: