Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la postura sexual més odiada per la majoria

per Redacció, el 1 de juny de 2021 a les 14:25
S'han fet molts estudis sobre quines són les postures sexuals que aporten més plaer. Ara bé, quines són aquelles que menys ens agraden? Per a saber-ho, el portal de salut Superdrug Online Doctor va realitzar una enquesta a més de 1.000 persones preguntant-los per les seves preferències sexuals. 

El resultat? El 69 és la postura més odiada tant per elles com per ells. Més d'un 50% dels i les enquestades van assegurar que aquesta posició els resultava poc còmode i a més, poc satisfactòria. I és que, el fet d'haver-se de concentrar en dues coses a la vegada –realitzar sexe oral i rebre plaer –fa que de vegades cap de les dues acabi sortint del tot bé. 


Una alterativa a aquesta famosa postura és el 68, en la qual només un practica sexe oral. Com es fa? Un dels dos s'ha d'estirar a terra amb les cames doblades. L'altra persona s'estira a sobre en l'altra direcció i amb el seu cap sobre les cuixes de la parella. Aquesta posició permet més "concentració" que el 69 i per tant pot fer que s'arribi a l'orgasme més de pressa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: