Logotip de Adolescents.cat

Les apps que més bateria consumeixen al teu mòbil

per Redacció, el 3 de juny de 2021 a les 06:00
Sabeu que les aplicacions del mòbil, encara que no les estiguem fent servir, consumeixen bateria perquè estan funcionant en segon pla? 

L’empresa de serveis d’internet pCloud ha fet un estudi que identifica les aplicacions que més activitat tenen en segon terme, és a dir, quan no les estàs fent servir tu però continuen obertes per poder fer la seva feina. Per exemple, per poder rebre un missatge de WhatsApp, l’aplicació ha d’estar sempre funcionant. Si li forces l’aturada total, no podràs rebre comunicacions. Doncs com aquesta, hi ha un munt d’apps que consumeixen bateria, per bé que en molts casos és innecessari.

    Al capdemunt del rànquing, hi ha Fitbit (app de rellotges intel·ligents) i Verizon (operador de telecomunicacions dels EUA) són les que més gasten. Tenir aquestes apps fa que la bateria del mòbil es consumeixi més ràpidament.


Després, entre les 10 primeres, destaquen les xarxes Facebook i Instagram i l’app de cites Tinder. També cal anar amb compte amb Airbnb. Entre les posicions 11 i 20 també cal destacar Zoom, WhatsApp, YouTube, Amazon, SnapChat i Telegram

Per saber en el teu cas quines són les apps que et fan fondre la bateria més ràpid, et recomanem que vagis a la configuració general del teu telèfon i busquis la secció “Bateria”. Segons la marca del teu mòbil, ho dirà d’una manera o d’una altra, però gairebé sempre hi ha un apartat que et diu quines són les aplicacions que consumeixen més bateria.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: