Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 5 de juny de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz

Salvatore Garau, un artista plàstic, va aconseguir vendre fa uns dies una obra invisible per 15.000 euros. Segons l'autor, l'obra, titulada "Io sono" (Jo sóc) sí que existeix i és real: és a la ment del seu creador.

The Grand Hotel Scarborough, situat al Regne Unit, compta amb 365 habitacions, 52 xemeneies i 12 plantes que simbolitzen els dies, les setmanes i els mesos que té un any. 

Wolfgang Amadeus Mozart va tenir un ocell com a mascota que era capaç d'interpretar part de les seves peces.

Algunes marques de moda de luxe cremen els productes que no s'han venut durant l'any per mantenir l'exclusivitat i evitar els descomptes. Així ho ha denunciat Greenpeace diverses vegades. 

Quins són els municipis més rics de Catalunya? Segons un estudi publicat fa pocs dies els de Sant Cugat del Vallès són els que tenen més renda per capita: a l'any cobren prop de 20.600 euros de mitjana. Completen el podi Sant Quirze del Vallès i Sitges.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: