Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 31 de maig de 2021 a les 13:09
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys 
Em moles des de fa bastant i crec que tu sents alguna cosa per mi, però no ho veig gaire clar. Parlem molt per un grup que tenim amb més amics i noto que cada dia m'agrades més. Sempre et faig la conya que ets molt perrofla, però la veritat és que em flipen els perroflautes. Ets dos anys més gran que jo i el teu nom comença per G, si saps qui sóc obra'm. 

Noia, 15 anys 
Fa uns 5 anys que vas anar a Igualada i ens coneixem perquè els nostres pares són amics. Et veig cada dia al insti i m'agrades des dels 12 anys. He tingut moltes oportunitats per poder parlar amb tu, però em fa molta vergonya i tu ets molt sec i tímid. Molta gent diu que t'agrado, però jo no sé si pensar el mateix, ja que passes bastant de mi. Dubto que vegis això, però si és així, si us plau obra'm i a veure si parlem d'una vegada. 

Noia, 15 anys
Anem junts a anglès des de l'any passat. No ets molt alt, tens uns ulls maquíssims... Ho tens tot i ets la raó per la qual somric. Cada dia m'aixeco i conto els dies que falten fins a veure't. Res més, només dir-te que si ho llegeixes obra'm pe insta. 

Noia, 15 anys 
Ets una noia, fas 1r de Batxillerat i jo faig 3r d'ESO. Parlem des del gener per Instagram i cada cop m'estic pillant més! Això que anem al mateix insti no ajuda perquè cada dia et veig a la sortida i a l'entrada i em torno boja... 

Noia, 18 anys 
Fa poc ens vam veure al Parc Cansolei de bdn, anaves amb una bici i una amiga i jo ens vam apropar per demanar-te que ens fessis una foto amb una càmera mentre jugàvem a bàdminton. Anaves vestit de negre i tens els cabells arrissats. Anaves amb un amic. Em vas encantar. 

Noi, 16 anys 
Ens coneixem des de petits i som molt amics, però mai m'he atrevit a dir-te el que realment sento. Anem a la mateixa classe i portem tot el curs seient de costat. Ets alt, moreno i jugues a bàsquet al mateix club. Vius a LF i ara portes crosses. El meu nom comença per E i el teu per O. 

Noi, 18 anys 
Sempre puges a la r1 Mongat nord i baixes a Plaça Catalunya cap a les 7/8 del matí. Sóc un noi ros que et mira bastant i tu ets castany i sempre et quedes dret. Em fa vergonya preguntar-te l'insta, si també t'agrado deixa'l als comentaris.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: