Logotip de Adolescents.cat

3 senzills exercicis per combatre el mal d'esquena

per Redacció, el 31 de maig de 2021 a les 09:13
Amb els exàmens i els treballs ens estem passant més hores a casa de l'habitual. Això fa que estiguem molta estona asseguts i la nostra esquena ho nota. És per això que avui us portem alguns exercicis per alleugerir el mal d'esquena i cervicals.

 


Versió sense playbuzz
La cobra
Es tracta d'una posició molt utilitzada en el ioga. Consisteix a estirar-se cap per avall, posar la part de davant dels peus enganxada a terra amb les puntes dels dits estirades, i amb els palmells de les mans, recolzar-se per aixecar la meitat superior del cos. Agafa aire a mesura que t'aixeques i intenta mantenir les cames tocant a terra. Aguanta així uns 30 segons respirant amb normalitat. Després, baixa de nou a terra mentre vas exhalant l'aire. Repeteix aquest exercici 10 vegades.

El superheroi
Aquest exercici es realitza estirat cap per avall i consisteix a imitar una postura similar a la de Superman quan vola, d'aquí el seu nom. Estira't cap per avall i alça tant les cames com els braços, estirant totes les extremitats. Mantingues la postura entre 20 i 30 segons, i després abaixa els braços i les cames a poc a poc cap a terra. Pots repetir aquest exercici tres vegades.

Lliscaments contra la paret
Només cal recolzar l'esquena contra la paret i separa els peus. Ara, vés baixant cap avall flexionant els genolls, fins que aquests formin un angle de 90 graus. Aguanta així 5 segons. Ja pots tornar a pujar. Pots tornar a repetir l'exercici cinc vegades en total.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: