Logotip de Adolescents.cat

Aquests dos actors de Friends confessen que es van enamorar durant el rodatge de la sèrie

per Redacció, el 28 de maig de 2021 a les 09:57
Ahir, per fi, es va estrenar Friends: The Reunion! Els protagonistes de la sèrie van tornar a passar el dia junts 17 anys després de l'emissió de l'últim episodi. Com era d'esperar, el capítol va estar ple de convidats especials, moments emotius i també de confessions sorprenents, com la que van fer Jennifer Aniston i David Schwimmer. 

Tots dos van confessar que s'havien enamorat l'un de l'altre durant el rodatge de la primera temporada. "Vaig tenir un crush molt fort amb la Jen", va assegurar l'actor. "Era recíproc", li va respondre ella. Ara bé, la cosa no va anar a més. "Érem com dos vaixells que es creuen, però no s'aturen perquè un dels dos sempre estava en una relació. Així que mai vam traspassar certs límits", va explicar Jennifer Aniston, que va afegir: "Vam canalitzar l'adoració que sentíem l'un per l'altre en els nostres personatges, la Rachel i el Ros". 


rachel and ross gifs | WiffleGif

De fet, la resta d'actors de la sèrie va assegurar que eren conscients de l'enamorament entre Jennifer Aniston i David Schwimmer: "Tots ho sabíem", va dir Courteney Cox, la Monica a Friends. El cert, però és que s'alegren que les coses es quedessin tal com estaven. "Si haguessin seguit endavant i no hagués funcionat, això potser hauria afectat l'ambient i no hauria estat tot tan genial", va dir l'actriu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: