Logotip de Adolescents.cat

6 maneres diferents de fer servir un vibrador

per Redacció, el 27 de maig de 2021 a les 13:05
Hi ha moltes maneres de fer servir un vibrador, però ens acostumem a quedar amb les més conegudes, ja sigui per desconeixement o perquè no ens hem plantejat innovar. Avui us portem algunes idees per utilitzar aquesta joguina sexual:


Els mugrons 
És una zona erògena que de vegades oblidem i ens pot proporcionar molt plaer. La vibració d'algunes joguines sexuals és ideal per estimular-la. A més, es pot jugar amb les intensitats per notar un pessigolleig més o menys intens. 
Season 1 Flirting GIF by Now Apocalypse

Sexe oral 
Fregar el vibrador per la zona dels genitals mentre es practica sexe oral a la parella incrementa la sensibilitat i fa que les sensacions es notin més intensament. 
megan fox gh GIF

Damunt la roba interior 
Com a joc previ, una molt bona opció per augmentar l'excitació, és fregar aquesta joguina sexual per damunt de la roba interior. Es pot jugar amb les intensitats i la pressió. 
Jimmy Fallon Underwear GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

El fre i la zona perianal 
El fre és la part que uneix el gland amb el prepuci i la zona perianal, com el seu nom indica, és la que es troba al voltant de l'anus. Totes dues són erògenes, així doncs, passar-hi el vibrador amb moviments suaus pot produir molt plaer. 
banana GIF

Sota de l'aigua 
La majoria de vibradors són submergibles, així que si es vol innovar es pot provar aquesta joguina a la dutxa o a la banyera. A més, per incrementar les sensacions, es pot intercalar aigua més freda amb aigua més calenta. 
Animated GIF

A distància 
Hi ha vibradors que tenen control remot i, per tant, permeten que la nostra parella sexual triï la intensitat, el ritme...
orgasm GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: