Logotip de Adolescents.cat

10 tipus de petons que potser no coneixíeu

per Redacció, el 26 de maig de 2021 a les 12:57
Fer petons és una pràctica molt comuna a les societats occidentals, però rere cada petó hi ha tot un món per descobrir. El Kamasutra, el llibre sexual de referència, no només fa un resum de les postures sexuals més estranyes, sinó que també aprofundeix sobre l'art dels petons. Aquí us en deixem alguns:

1. Petó lateral: És dels més habituals. Els caps de tots dos s'inclinen en direccions oposades i es troben als llavis.


Resultado de imagen de kiss gif

2. Petó inclinat: Un dels dos tira el cap enrere i l'altre el petoneja mentre li aguanta el cap per la barbeta.


3. Petó directe: És un petó apassionat. Els llavis de les dues persones s'uneixen directament, els nassos topen entre ells i les boques es succionen l'una a l'altra com si es tractés d'una fruita.

4. Petó de pressió: És una espècie de pico amb velcro. Els llavis es pressionen fort contra els altres però la boca es manté tancada i no hi ha contacte entre les dues llengües.

5. Petó superior: Un dels dos pren el llavi superior de l'altre mentre, al seu torn, li mosseguen el llavi inferior. Sol ser un petó fugaç, però molt intens i fogós.

6. Petó tancat: Es produeix quan un dels dos tanca els seus llavis al voltant de la boca de l'altre i busca entrar-hi amb la llengua.

7. Petó palpitant: És un petó molt tendre. Es produeix quan un dels dos diposita sobre els llavis de l'altre petons diminuts mentre li recorre la boca i les comissures.

8. Petó sense contacte: És poc comú i es sol fer mentre s'està practicant sexe. Els dos interlocutors es busquen només amb la llengua i, quan l'una es toca amb l'altra, se separen, sense ni tan sols haver arribat a ajuntar els llavis.

9. Petó fogós: Un petó apassionat, movent la llengua, en la comissura dels llavis de l'altre.

10. Petó per distreure: És un petó que es sol fer en ple acte sexual, quan es desitja profundament l'altra persona. En lloc de besar la seva boca, es petoneja el front, el coll o el pit.

Resultado de imagen de kiss neck girls gif

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: