Logotip de Adolescents.cat

Molta polèmica per com aquest institut ha retocat les fotos de les seves alumnes

per Redacció, el 25 de maig de 2021 a les 12:41
Us imagineu fer-vos les típiques fotos de final de curs per l'institut o la foto de l'orla per la universitat i que quan la rebeu les hagin retocat –i molt- sense el vostre permís? Doncs això és el que els ha passat a més de 80 alumnes de l'institut Bartram Trail High School, de Florida, als Estats Units. 

En concert, els responsables del centre van decidir "eliminar" els escots de les noies perquè la seva vestimenta anava en contra del codi de conducta estudiantil del districte. Per si us ho esteu preguntant, no es va retocar la foto de cap noi, només les de les noies. 

 

Com era d'esperar, les alumnes han decidit interposar queixes contra el centre i han reclamat que els retornin els diners de l'anuari on apareixen les seves fotos i pel qual van pagar 100 euros. De moment el centre no ha donat explicacions ni tampoc ha demanat disculpes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: