Logotip de Adolescents.cat

Es fa passar per una estudiant d'institut i el motiu us sorprendrà

per Redacció, el 20 de maig de 2021 a les 12:31
Fins a on estaries disposat a arribar per guanyar seguidors a les xarxes socials? Mentiries?Enganyaries? Hi ha molta gent que sí. De fet, aquest és el cas d'Audrey Nicole Francisquini, una dona de 28 anys que va decidir fer-se passar per una estudiant d'institut per aconseguir followers a Instagram.

Atenció a la història: la dona es va colar a l'institut American Senior High School de Hialeah, a Miami, Florida, vestida com una adolescent i va començar a parlar amb diversos estudiants. Segons van explicar els alumnes, els va donar una targeta on hi havia escrit el seu compte d'Instagram i on explicava per què l'haurien de seguir. 


Els guardes de seguretat del centre de seguida es van donar que no era una estudiant i van trucar a la policia, que la va retenir. Uns dies més tard i després de parlar amb diversos alumnes amb qui havia interactuat, les forces de seguretat van detenir Audrey Nicole Francisquini per interrogar-la. 
  Finalment la dona va ser posada en llibertat i va assegurar que tot plegat formava part d'un "experiment" per demostrar la falta de seguretat que existeix en els centres escolars del país. Serà veritat o només una excusa?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: