Logotip de Adolescents.cat

Aquest nou estudi astrològic et diu amb quins signes ets realment més compatible

per Redacció, el 20 de maig de 2021 a les 11:43
Hi ha moltes teories sobre la compatibilitat dels signes de l'horòscop, però cap està demostrada científicament. És per això, que la web de cites AdoptaUnTio ha volgut realitzar un estudi sobre aquest tema amb dades de persones reals.

Com? Doncs analitzant les interaccions i les mostres d'interès de 300.000 usuaris durant 7 anys. A partir d'aquestes dades, els autors de la investigació ha establert diversos graus de connexió en funció de la data de naixement dels usuaris, és a dir, en funció del seu signe de l'horòscop. Aquests són els resultats:


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: