Logotip de Adolescents.cat

6 curiositats dels pets que potser no sabies

per Redacció, el 20 de maig de 2021 a les 11:16
Avui hem decidit centrar-nos en un fet tan comú i habitual com el de tirar-se un pet. Tothom se'n tira. Així que hem investigat una mica i hem buscat unes quantes coses sobre aquest fascinant tema. Això és el que hem trobat.
 

Versió sense Playbuzz:

Les persones ens tirem una mitjana d'uns 14 pets al dia.

Existeix roba interior preparada per evitar que els pets facin mala olor. Porten una petita capa de carbó actiu que absorbeix les olors dels gasos. També hi ha tovalloletes de carbó actiu d'un sol ús per posar a l'interior de la roba interior i absorbir les males olors.

Menjar xiclet produeix molts més gasos del que és habitual, això farà que tinguis la necessitat de tirar-te més pets.

El 90% dels pets que tenim no fan pudor. El problema és que és pràcticament impossible saber si farà mala olor o no abans que ens el tirem.

Hi ha persones que senten atracció sexual pels pets, els excita. Es coneix amb el nom d'eproctofilia.

Olorar-se un mateix un pet no molesta gens i hi ha qui fins i tot ho troba agradable. El mateix passa amb la suor. Això es produeix perquè al nostre cervell li agraden les coses familiars i que pot identificar fàcilment. I hi ha alguna cosa més "familiar" o íntima que un propi pet? xD

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: