Logotip de Adolescents.cat
Clients en una terrassa | Helena Margarit

Restauració oberta fins a mitjanit i reunions de 10 persones a partir de la setmana que ve

Clients en una terrassa | Helena Margarit
per Redacció, el 20 de maig de 2021 a les 09:21
Els restaurants i bars podran obrir des de les sis del matí fins a la mitjanit a partir de dilluns vinent i les reunions socials podran ser de fins a 10 persones, segons ha avançat RAC1 i ha confirmat l'ACN.

La limitació de les trobades socials però, que ara eren de fins a sis persones, està pendent de l'aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El Govern ja va anunciar la setmana passada que els bars podrien obrir a les sis del matí però el Procicat ha decidit ara ampliar l'horari també a la nit i passar del tancament a les 23.00 hores a la mitjanit, una hora més.


D'altra banda, el Govern va anunciar també la setmana passada que s'ampliarien els aforaments en cultura, esports i universitats. Les bones dades en l'evolució de la pandèmia permeten anar desescalant les restriccions, fins al punt que Salut ja contempla reduir l'ús de mascareta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: