Logotip de Adolescents.cat

Netflix crea una col·lecció de roba: us agrada?

per Redacció, el 19 de maig de 2021 a les 10:19
Les sèries i pel·lícules de Netflix marquen tendència. Des que es va estrenar Bridgerton, per exemple, les compres de joies han augmentat. Emily in Paris va fer que les vendes de boines vermelles es disparessin i The Crown va posar de moda els abrics Barbour. 

És per això que la plataforma ha decidit fer un pas més i endinsar-se dins el món de la moda. Com? Doncs creant una col·lecció de vestits amb la marca Halston. Això sí, comprar-los no és barat. Les peces es poden adquirir a través de la web de la firma per un preu d'entre 900 i 2.000 dòlars. 


La idea de crear aquesta col·lecció va sorgir arran de la sèrie sobre el dissenyador Roy Halston que Netflix va estrenar fa poc i que s'ha convertit en un èxit. Ara caldrà veure si els vestits que creen amb la marca també ho són. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de HALSTON (@halston)



Sigui com sigui el que està clar és que la plataforma té una influència important en l'àmbit de la moda. I és que marques com Pull and Bear i H&M ja han inspirat algunes de les seves col·leccions en sèries de Netflix com ara Élite, Stranger Things o La Casa de Papel.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: