Logotip de Adolescents.cat

Com d'infidel ets segons el teu horòscop?

per Adolescents.cat, el 19 de maig de 2021 a les 08:34
Saps que el teu signe del zodíac pot influir molt en la teva manera de viure les relacions de parella? I tu, ho seràs o no? T'ho expliquem!

 ÀRIES

Les persones nascudes entre el 21 de març i el 19 d'abril poden presumir de ser de les persones menys infidels, segons el seu signe zodíac. Els Àries tenen tendència a enamorar-se profundament i donar molt amor a les seves parelles, cosa que fa que tinguin poca tendència a ser infidels.

 TAURE

Les persones Taure tampoc es troben entre les que més infidelitats cometen. Els nascuts entre el 20 d'abril i el 20 de maig destaquen per ser lleials en tots els àmbits de la seva vida, i molt especialment en les seves relacions amoroses.

 BESSONS
Si has nascut entre el 21 de maig i el 21 de juny tenim una mala notícia per a tu, ets un dels signes del zodíac amb més tendència a enganyar a la teva parella. Les persones Bessons tenen dificultats pel compromís, entre altres coses perquè tendeixen a avorrir-se fàcilment. Evidentment només es tracta d'una generalització, així que podria ser que no et sentissis indentificat.

 CRANC
Si has nascut entre el 21 de juny i el 22 de juliol has de saber que sou el signe que no sabeu estar sols, i no us agrada gens estar-ho durant gaire temps. Els Cranc solen tenir relacions estables i no passen massa temps solters. Ara bé, són infidels sovint perquè es cansen molt aviat de les seves parelles i busquen altres emocions.

 LLEÓ
Si has nascut entre el 23 de juliol i el 22 d'agost has de saber que sou el signe zodíac menys infidel de tots! Per vosaltres, la lleialtat i la fidelitat són dos dels valors més importants de la vida. Per norma general, els Lleó són persones que odien la mentida i que lluiten per saber sempre la veritat.
 
 VERGE
El Verge no és el signe zodíac més infidel, però tampoc és el més fidel. Els nascuts entre el 24 d'agost i el 22 de setembre són persones a les quals els agrada cuidar fins al més mínim detall de la seva relació, i sempre faran esforços perquè tot vagi bé i funcioni.

 BALANÇA
El caràcter de les persones nascudes el 23 de setembre i el 22 de novembre destaca principalment per la seva indecisió. I, naturalment, aquesta indecisió provoca que no sàpiguen mantenir relacions estables. Els costa molt saber què volen, i per tant, això fa que siguin més infidels.

 ESCORPÍ
Els Escorpí no es troben entre els signes del zodíac més infidels. Tot i això, la seva manera de ser sempre està al costat de la perillositat. I és que les seves ganes de sentir-te desitjats els porta a "tontejar" amb tot el món encara que tinguin parella. Tot i això, no solen ser infidels quan estimen de veritat.

 SAGITARI
Tot i que les persones Sagitari no suporten estar lligades en una relació, quan es comprometen, ho fan de veritat! Aquesta manera de ser fa que siguin persones fidels. Tot i això, per arribar a estimar molt a una persona, les persones nascudes entre el 23 de novembre i el 21 de desembre, han de veure que l'altra persona els demostra que els estimen de veritat.

 CAPRICORN
Els Capricorn no són, ni de bon tros, un dels signes del zodíac més infidels. Com la majoria de persones, els nascuts entre el 22 de desembre i el 19 de gener, poden sentir-se atrets per altres persones tot i tenir parella. Ara bé, això no significa que siguin infidels amb la primera persona que passi per davant.

 AQUARI
Els aquari solen tenir molts clares les coses relacionades amb l'amor, i per tant, no són un dels signes del zodíac més infidels. El que sol passar entre els nascuts entre el 20 de gener i el 18 de febrer és que quan s'enamoren d'una persona viuen la relació amb tanta força que no tenen ulls per a ningú més.

 PEIXOS
Les persones nascudes entre el 19 de febrer i el 20 de març són de les que més infidelitats tendeixen a cometre. El motiu? Es deixen endur ràpidament per les seves emocions i sensacions sense pensar en les altres persones, inclosa la seva parella. Aquesta part del seu caràcter fa que siguin de les persones amb més tendència a la infidelitat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: