Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 22 de maig de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz

Existeixen uns 95.000 museus arreu del món, la majoria d'ells concentrats als Estats Units, amb 33.082. En aquest mapa podeu veure quants museus té cada país.

La platja de Praia do Cassino, situada al Brasil, és la més gran del món. Té més de 241 quilòmetres d'extensió! 

Pagaries 25.000 euros per un gelat? Això és el que val l'increïble postre que fan al Seredipity 3 de Manhattan. Està fet amb 28 tipus de cacau diferent, 5 grams d'or comestibles de 23 quirats, trufes especials "Madeline au Truffle"...etc. 

L'olivera més vella del món està al poble de Ano Vouves, a Creta, Grècia. Es calcula que té uns 4.000 anys i, sorprenentment, encara fa olives. 

Les persones que van veure molts anys la televisió en blanc i negre són més propenses a somiar en aquests tons, segons una investigació duta a terme el 2008.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: