Logotip de Adolescents.cat

Aquesta tècnica sexual et pot ajudar a saber què li agrada a l'altra persona

per Adolescents.cat, el 18 de maig de 2021 a les 11:01
La sexualitat, a part de plaer, també inclou comunicació, exploració i curiositat. És un món enorme per anar descobrint poc a poc.

Tant si tens parella des de fa temps com si no, hi ha una tècnica que et pot ajudar a descobrir com li agrada que la toquin a una persona. I és que a vegades pot ser difícil saber què li agrada a l’altra persona.


Aquesta tècnica és diu “tècnica del mirall” i consisteix en copiar el que fa la teva parella i tocar-la com ella ho fa. Evidentment el millor és que parlem amb l’altra persona per dur a terme aquesta tècnica. Un cop ja estigueu a punt, l’altre et comença a acariciar i tu vas imitant els mateixos moviments sobre el seu cos. Així exploraràs com i a quina intensitat li agrada a la teva parella que l’estimulin. És una molt bona tècnica per conèixer millor a l’altra persona i per reforçar l’erotisme.

Què et sembla la tècnica del mirall? La provaràs?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: