Logotip de Adolescents.cat

Una de les sèries amb més èxit de Netflix tindrà un spin-off

per Redacció, el 18 de maig de 2021 a les 10:38
Després de l'èxit de Bridgerton, Netflix ha decidit fer un spin-off d'una de les seves protagonistes: la Reina Charlotte. Així doncs, la ficció narrarà la joventut d'aquest personatge i aprofundirà en els seus orígens.

A la sèrie, també hi apareixeran unes joves Violet Bridgerton i Lady Danbury. A més a més, Shonda Rhimes escriurà el guió i també serà la productora executiva, al costat de Betsy Beers i Tom Verica. 

 

La directora televisiva de Netflix ha volgut donar alguns detalls sobre l'spin-off, tot i que encara queden molts detalls per conèixer. Això és el que ha dit: "Molts espectadors no coneixien la història de la reina Charlotte abans que s'emetés Birdgreton. Estic encantada que aquesta nova sèrie ampliï encara més la seva història i el món de Bridgerton. L'equip està construint amb molta cura l'univers per a poder continuar complint amb els fans amb la mateixa qualitat i l'estil que els agrada". 


De moment encara no hi ha data d'estrena ni tampoc es coneixen tots els actors i actrius que formaran part del repartiment. Així doncs, caldrà esperar. Us la mirareu? Us agrada aquest personatge o hauríeu preferit que fessin un spin-off d'algú altre?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: