Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 17 de maig de 2021 a les 13:41
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Ets un noi un any més gran que jo. Fas segon de Batxillerat escènic a Terrassa, jo faig primer d'escènic també. Abans ja anaves amb mi a l'insti i de fet ja eres el meu crush i ara ho segueixes sent. El teu nom comença per Q. No sé si llegiràs això , però el teu millor amic sí, així que tinc esperança. 

Noi, 13 anys
Ets de la meva edat i vas al mateix insti que jo. Ets una noia preciosa amb els ulls verds i cabells rossos. Som grans amics i sense tu el meu dia a dia no té sentit. El teu nom comenca per la A i acaba per A. Demè espero que em parlis al pati. 

Noia, 16 anys
Un dimecres al Viena del costat del meu insti estava amb les meves amigues i vaig creuar mirades amb tu. Des d’aquell instant no puc para de pensar amb tu i vull saber qui ets. Ets morena i aquell dia portaves una jaqueta de colors i texans, estaves a la taula del davant amb la teva mare 

Noi, 17 anys
Sóc un any més gran que tu, però ja fa alguns mesos que et veig amb les teves amigues a l’hora del pati. Ets morena, fas dansa, i em sembla que cantes a un cor. M’agrada molt com vesteixes i m’han dit que ets molt responsable i treus molt bones notes. El teu nom comença per J i espero que si et sents identificada em facis un senyal.

Noia, 16 anys
Ens coneixem des que em van cambiar a la B a segon d’ESO. Tens els cabells arrisats i castanys., Sempre m’has agradat, però la vaig cagar moltíssim en el seu momento. Tant de bo pogués dir-te tot el que t’estimo.

Noi, 15 anys
Fa temps que estem parlant i des vegades sembla que em llances alguna indirecta. El teu nom comença per la M i ets d’Osona. Sé que estas en una relació des d’abril però et vull dir que em moro de ganes de tenir alguna cosa amb tu. Si estàs llegint això i vols alguna cosa amb mi envia’m un missatge dient “patata” i així ho sabré. 

Noia, 15 anys
Anem junts a la mateixa classe i ens coneixem des de petits, tot i que aquest any ens hem començat a fer més. Ets baixet, amb ulls verds i cabells foscos. Fa molt temps que em moles però em fa molta por fer el primer pas, ens llancem miradetes tota l’estona. Sé que no veuràs mai això però per intentar-ho no passa res. El teu nom començat per A.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: