Logotip de Adolescents.cat

El missatge de la carta del Tarot per aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 23 de maig de 2021 a les 08:43
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 24 al 30 maig: El boig


 
Tarot de Marsella:El Loco - EcuRed

Quanta energia aquesta setmana! El boig és la carta més vital de totes i ens ajuda a afrontar qualsevol projecte, ara bé, si no vigilem també ens pot portar caos. Aquesta setmana se t’obren múltiples possibilitats i camins i tindràs energia per encarar-ne qualsevol, ara bé, escull amb cap!


Se t’impulsa a passar a l’acció i prendre decisions, així que deixa de donar voltes i utilitza aquesta energia creativa per començar coses noves. Escolta els teus instints i prepara’t per si sorgeix algun imprevist.

El boig s’ho passa bé i no es queda quiet, amb l’únic que has de vigilar és amb la falta de consistència i compromís. Aprofita aquesta setmana per gaudir a tope d’aquest viatge mentre duri i mostra’t tal com ets!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: