Logotip de Adolescents.cat

Quant dura l'adolescència? Això és el que diuen els experts i potser et sorprendrà

per Redacció, el 17 de maig de 2021 a les 10:55
L'adolescència "s'allarga". Així ho ha assegurat un grup d'acadèmics en un article d'opinió publicat a la revista "Lancet Child & Adolescent Health". En l'escrit, els experts situen aquesta etapa de la vida entre els 10 i els 24 anys, és a dir, "l'eixamplen" 5 anys -fins ara era considerat que l'adolescència s'acabava als 19-.

Els autors de l'article creuen que, el fet que els joves estudiïn durant més temps i formin una família més tard, ha retardat la percepció popular sobre el moment en què comença l'edat adulta.


A més a més, els acadèmics de "Lancet Child & Adolescent Health" també assenyalen que el cos continua desenvolupant-se més enllà dels 19 anys. El cervell, per exemple, segueix madurant més enllà dels 20. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: