Logotip de Adolescents.cat

És bo dormir amb mitjons?

per Adolescents.cat, el 15 de maig de 2021 a les 06:00
Per estrany que sembli, dormir amb mitjons pot ajudar-nos a adormir-nos més ràpid. Això es deu a que la regulació de la temperatura és una part necessària en el cicle del son. I tots sabem l’important que és dormir! Els humans ens passem vora un terç de la vida dormint.

Un estudi va concloure que els adults que utilitzen mitjons normals s’adormien més ràpid. Això es deu a que la temperatura corporal central d’una persona disminueix durant la nit, arribant a la temperatura més baixa vora les 4 de la matinada.

socks GIF

Si tens dificultats per dormir, prova de posar-te mitjons. Encara que no tinguis els peus freds, t’ajudaran a regular la temperatura interna del cos.

En resum... Tenir la pell calenta = adormir-se més ràpid!

 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: