Logotip de Adolescents.cat

Digues com tanques la mà i et diré com ets

per Redacció, el 15 de maig de 2021 a les 06:00
Cadascú té una personalitat única i singular. Tot i això, l'àmbit de la psicologia ha establert diferents perfils bastant-se en determinades característiques que tots els humans compartim. Fa poc, per exemple, us explicàvem les 8 tipologies de personalitat establertes pel psiquiatre Carl Gustav Jung bastant-se en els conceptes d'"introvertit" i "extravertit.

Doncs bé, la nostra manera d'actuar no és l'únic factor que tenen en compte els experts a l'hora d'elaborar aquest tipus de classificacions. El nostre llenguatge no verbal, és a dir, els nostres gestos, també són un altre aspecte que valoren. Avui us hem volgut portar un curiós test publicat a Mentalfeed.com en què es relaciona la manera en com tanquem les mans amb les nostres preferències o actituds predominants. Us ho ha encertat?


 


Si no poreu veure el playbuzz, espereu uns moments o torneu a carregar la pàgina. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: