Logotip de Adolescents.cat

La nova sèrie adolescent de Netflix que està aconseguint enganxar milers de persones

per Adolescents.cat, el 13 de maig de 2021 a les 13:24
Des que es va estrenar a Netflix aquest abril, que no ha baixat del top 10 de continguts més vistos. Estem parlant de Deadly class, una sèrie adolescent que ha aconseguit enganxar el públic d'arreu del món. 

Cal dir que la ficció ja estava disponible des del gener en altres plataformes, però no va ser fins fa un mes, quan Netflix la fa afegir al seu catàleg, que es va convertir en un fenomen.


De què va? No es tracta d'una sèrie adolescent estil Élite o Gossip girl, a Deadly class, com el seu nom indica, la violència té un paper molt més destacat. La trama es desenvolupa en una escola privada on els alumnes són els fills de les famílies criminals més importants del món. Tot canvia, però, quan un adolescent sense llar és internat a l'escola. Mantenir el seu propi codi moral mentre aprèn a sobreviure en un ambient hostil es converteix en el seu objectiu principal, mentre lluita contra les incerteses típiques de l'adolescència. 

Tot i que la sèrie ha tingut crítiques negatives, també hi ha moltes persones que l'han aplaudit. El cert és que a mesura que vas avançant capítols cada cop és més addictiva i el final deixa entreveure que, clarament, hi haurà una segona temporada.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: