Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que no et canviaran la vida però t'agradarà saber

per Redacció, el 12 de maig de 2021 a les 09:00
Si ets una persona curiosa, tenim unes quantes coses que pensem que t'agradarà saber:

 


Existeix un fong en zones tropicals que si te'l menges, té el mateix gust que les aletes de pollastre fregides. Es diu Laetiporus.

Menjar xiclet augmenta la concentració i la capacitat de reacció! Potser menjant xiclet a classe es millorarien els resultats acadèmics de tot el país xD

Antigament a Anglaterra, quan algú volia tenir sexe, havia de demanar permís al rei. Si aquest ho autoritzava, li donava una placa que deia "Fornication Under Consent of the King (FUCK). D'aquí va sortir la paraula fuck.

La millor posició per a una esquena saludable és asseure't amb un angle de 135º i, curiosament, a classe et renyen si hi seus.

Walt Disney va contractar 11 nans per veure la preestrena de la pel·lícula de la Blancaneu. Però tot ells es van emborratxar i van acabar barallant-se durant la projecció. Va ser un desastre.

Existeix un fong en zones tropicals que si te'l menges, té el mateix gust que les aletes de pollastre fregides. Es diu Laetiporus.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: