Logotip de Adolescents.cat

5 maneres de saber si algú està enamorat de tu

per Redacció, el 11 de maig de 2021 a les 07:23
Segur que alguna vegada us heu preguntat si només sou amics/gues o hi ha alguna cosa més. I és que si ja ens costa interpretar els nostres sentiments, saber el que senten els altres encara és més complicat.

Per sort s'han fet centenars d'estudis sobre l'enamorament i els seus "símptomes". Us deixem amb alguns "trucs" que us poden ajudar a detectar si l'altra persona sent alguna cosa més que amistat:

 



Versió sense playbuzz:

No actua igual amb tu que amb els altres
És una persona que no calla mai, però quan tu ets davant no li surten les paraules? Probablement sigui perquè li agrades. Segons l'expert en relacions Matthew Hussey els humans tendim a actuar de manera estranya quan interactuem amb algú que ens atrau.

Busca excuses per passar temps amb tu
Si notes que sempre intenta formar part dels teus plans, encara que no tinguin res a veure amb ell/a, no és casualitat. Love is in the air.

T'hi sents identificat/da: l'efecte mirall
Notes que fa servir frases que tu utilitzes molt? Menciona detalls de converses que heu tingut? Doncs això vol dir que està pendent de tu i intenta conquistar-te sent atent/a.

Parla del seu futur amb tu
Els experts asseguren que quan una persona et parla dels seus projectes de futur, és perquè compta que tu formaràs part d'ells. Així doncs, si no para d'explicar-te que vol viatjar a no sé on o que li agradaria viure a tal lloc, probablement sigui perquè vol compartir aquestes experiències amb tu.

Et mira molt
Si quan parleu manté el contacte visual i t'observa amb interès, probablement sigui perquè està interessat/da en tenir alguna cosa més que una amistat. De fet, segons un estudi de la Universitat de Massachusetts la connexió visual prolongada pot accelerar els enamoraments. I és que, d'acord amb els investigadors, quan ens atrevim a mirar fixament algú es desencadenen les emocions. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: