Logotip de Adolescents.cat

El missatge de la carta del Tarot per aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 16 de maig de 2021 a les 08:56
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana del 17 al 21 maig: L'estrella invertida


 
Significado de La Estrella - Arcano Mayor. En la Tirada de Tarot, Amor...

Serem sinceres, no l’estrella invertida no és la millor carta del Tarot, però no totes les setmanes són bones i el millor de tot és que saber l’energia que hi ha ens pot ajudar a afrontar millor el que vingui.


Aquesta carta ens diu que aquesta setmana sortirà a la llum tota la merda que necessita ser vista i reconeguda. Pot ser que et sentis trist/a, melancòlic i fins i tot que et costi acceptar algunes coses que no són com voldries. Això sí, l’estrella és un símbol de destí i aquesta carta també et recorda que, encara que ara mateix et costi veure-ho, totes les coses passen per un motiu. És moment d’aprendre de les situacions dures.

L’estrella invertida també et diu que no malgastis energia en coses poc importants i que et cuidis tant com puguis. Rendeix-te al moment i accepta el que vingui, amb el temps veuràs que tot era per un propòsit més gran :)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: