Logotip de Adolescents.cat

El «cushioning», la tendència que pot destrossar la teva vida amorosa

per Redacció, el 10 de maig de 2021 a les 10:41
Els experts en relacions s'han dedicat a posar nom a gairebé cada un dels comportaments i tendències que trobem en l'àmbit amorós i del flirteig. Avui us volem parlar del "cushioning", una actitud que ha existit sempre, però que en els últims anys ha anat en augment, sobretot entre la gent jove.

El cushioning bàsicament consisteix en coquetejar amb altres persones de manera freqüent tot i tenir parella. Aquestes "altres persones" són els cushions: "els coixins" que tenim guardats per si de cas aquell que "fem servir" diàriament (la nostra parella) es "trenca".


Primer de tot cal dir que cada parella és un món i té les seves pròpies normes. Per tant, si els membres d'una relació acorden veure's amb altra gent és la seva decisió i s'ha de respectar.

El problema ve, però, quan les parelles no es comuniquen i opten per coquetejar amb altres perquè no saben ni quin tipus de relació tenen o perquè tenen por de quedar-se sols.


Segons els experts, aquesta actitud no és gens recomanable i pot acabar fent mal als dos membres de la parella. El que fa cushioning perquè segurament no està preparat pel compromís i se sent "atrapat" i l'altre perquè està sent "enganyat" sense saber-ho. Així doncs, cal parlar sempre les coses i ser sincer, ja que si no ens podem trobar en situacions incòmodes i desagradables.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: