Logotip de Adolescents.cat

Per què fingim els orgasmes?

per Redacció, el 12 de maig de 2021 a les 06:00


Un orgasme és una sensació molt especial. El "clímax" del plaer sexual, com una sensació d'alliberament que dura uns segons i que llavors, si no ets multiorgàsmic, no es pot repetir fins al cap d'una estona. Pot donar-se durant una relació sexual o la masturbació. No hi ha cap sensació que s'hi assembli. Així que, creu-me, si has tingut un orgasme, ho saps!

Els orgasmes agraden a gairebé tothom, tinguin l'aparell reproductor que tinguin. Històricament, però, com que vivim encara en una societat masclista, sempre s'ha considerat que les dones tenen més dificultat per arribar a l'orgasme. Els darrers anys, amb l'arribada de la perspectiva feminista de les relacions sexuals, ens hem adonat que, en la majoria de casos, no és que les dones tinguin més dificultat, sinó que en les relacions entre homes i dones no hi ha prou comunicació o interès per fer que les dones hi arribin. Això es tradueix, en alguns casos, en què l'orgasme es fingeixi.

Però, quines son les raons per què fingim els orgasmes?


 


Malgrat tot això, el plaer sexual és de tots, i tota persona hi té dret. Resumint: en una relació sexual  constentida, mai ningú s'hauria de veure obligat a fingir un orgasme. I és pels següents motius!


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: