Logotip de Adolescents.cat

Les 5 coses que has de saber per tenir més oportunitats de trobar feina

per Redacció, el 7 de maig de 2021 a les 14:00
D'aquí menys d'un parell mesos el curs s'haurà acabat i arriba el moment que has de començar a posar el peu al món laboral. No ha estat un curs fàcil, i la pandèmia ens deixa un futur força fosc pel que fa a l'atur juvenil, que actualment volta el 40%. Abans de fer aquest pas, és normal que sorgeixin mil preguntes. On he de buscar feina? He de tenir actualitzat el Linkedin? Què passa si no sé quina és la meva vocació?

Des de Barcelona Activa, una entitat que es dedica precisament a elaborar estratègies d'ocupació dels joves, tenen solucions per aprendre a acotar i organitzar la teva recerca de feina abans de començar. Perquè tots els esforços que hi posis t'acostin una mica més a l'èxit. 

Primer de tot, fes aquest test


Per començar a orientar-te el primer que pots fer és el test d'interessos professionals. Així sabràs quina és la teva afinitat als sectors als quals et podries dedicar, relacionats amb els teus interessos, gustos i experiència. És una bona manera d'obrir-te perspectives de cap a on anar segons què t'interessa, quines són les sortides de feina i què necessites per arribar-hi.
 

A partir d'aquí, et deixem cinc passos més que el personal expert de Barcelona Activa consideren que segur que t'ajudaran. L'equip professional que hi treballa, especialitzat en joves, et pot acompanyar durant el procés de recerca de feina, orientar si estàs perdut/da i no saps on buscar-ne, o inclús ofereixen formació en sectors amb elevada demanda laboral.

 

Si segueixes aquests consells i utilitzes les eines que et proposem, de la mà de Barcelona Activa, tens moltes més possibilitats de trobar la feina que busques i més s'adeqüi a tu. Tal com has llegit, les possibilitats per començar a fer recerca ara mateix són més de les que et penses! Consulta tots els serveis que t’ajudaran a posar-te a treballar a barcelonactiva.cat/joves.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: