Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 3 de maig de 2021 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Ens coneixíem de petits, anàvem junts al cau i aquest any retrobant-nos al conservatori (on anem junts a vàries classes) després que tornessis de l'escolania de Montserrat ens ha fet adonar que ja érem amics de petits. Ets bastant més alt que jo, ets una mica despistat (com jo), fa molt que parlem i tot i que ets una mica tímid sempre saps treure tema de conversa.

Noi, 15 anys 
Era un 30 de març a la tarda, estàvem comprant roba jo i la meva germana al partisano i a l'entrar et vaig veure a tu amb la teva mare. Vam mantenir conversa un minut i al sortir et volia dir alguna cosa, però em vaig posar molt nerviós. Des d'aquell dia que penso amb tu, sóc un noi amb monyo i amb un estil hippie, no sé si llegiràs això, però m'agradaria molt trobar-nos.

Noia, 16 anys 
Anem al mateix institut i ets dos anys més gran que jo. A les estones lliures, sempre vas amb el teu grupet als bancs que hi ha just a la sortida de l'insti i jo sempre hi passo per davant amb les meves amigues. Vas ser tu qui em va demanar sol·licitud a l'insta a principis de curs, però te la vaig acceptar molt més tard, des d'aquell moment em vaig començar a fixar en tu. Hem creuat un parell de mirades però m'agradaria parlar amb tu. El teu nom comença per S, si saps qui sóc obra'm per l'insta o escriu alguna cosa als comentaris perquè pugui saber que et sents identificat. 

Noia, 15 anys 
Ens vam conèixer aquest any pel carrer, ja que tu suposadament havies de fer una entrevista per un treball. Ets un noi amb els cabells foscos i ulls blaus. Hem quedat uns quants cops per barna i fa uns dies que dèiem de quedar, però els dos estem molt ocupats. Molts cops em tires indirectes per whats o insta i de vegades ets una mica sec. No sé què vols i m'estàs començant a molar però no sé si ens veurem més. 

Noi, 16 anys 
Anem al mateix insti. Ets un any més petita que jo. Tens els cabells negres i arrissats i portes ulleres. Quasi sempre vas amb sudadera, sobretot amb la de Rick & Morty I tens molt estil. El dia de Sant Jordi vas anar amb una samarreta de Nirvana i uns pantalons campana amb les teves convers negres, estaves molt guapa. Mai ens hem parlat però sí que ens hem mirat molts cops pel passadís. Hem crides molt l'atenció i m'agradaria conèixer-te, però em fa molta vergonya parlar-te. 

Noia, 15 anys 
El dia 29 d'abril estàvem els dos a la parada de Gràcia i vam agafar el mateix tren, S1 direcció Terrassa. T'anava mirant de reüll i no sé si em vas arribar a mirar, sóc molt dolenta per saber si algú em mira. Vas baixar a Mira-Sol crec, portaves uns pantalons marrons, una sudadera negra, unes vans de quadradets, tenies el cabell castany i arrissat i anaves amb auriculars inalámbrics. No sé si llegiràs això, no sé ni tan sols si em recordes, però vull que sàpigues que ets el meu crush. 

Noi, 15 anys 
Anem els dos al mateix insti d'Esplugues, tot i que jo tinc un any més. Ets força alta, tens els cabells marrons rinxolats llargs i uns ulls verds preciosos. A tu t'agraden els "skaters" i "aesthetics". El teu nom comença per M i acaba amb A. Si saps qui sóc obra'm, t'estimo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: